Alcatraz genom J.J. Abrams ögon


Min åsikt angående The Walking Dead

Jag vill älska The Walking Dead, det vill jag verkligen och på sätt och vis så gör jag nog det också. Jag ska försöka förklara mig.
Den andra säsongen i den här serien har varit lite långsammare än vad den första var. Gruppen har varit kvar på samma ställe under alla avsnitten och inte förflyttat sig vilket också gjort att serien har tappat lite, lite i spänning. Fast det är egentligen inget som spelar så stor roll. Problemet är att jag har börjat störa/irritera mig så mycket på vissa specifika karaktärer, eller egentligen så är det en specifik karaktär som jag inte tål.
Jag kommer inte att motivera varför jag tycker som jag gör utan bara berätta ATT jag tycker som jag gör.

Jag tål inte Rick och Lori's skitunge Carl. Varje gång som han dyker upp i bild så har jag börjat med att spola fram några minuter för att slippa se honom. Även Lori stör jag mig på ibland men hon har även sina bra ögonblick.


Fast sedan så finns det även karaktärer som jag inte kan få nog av, till exempelvis Daryl (och det har absolut inget att göra med att jag tycker att han är grymt snygg).

 

Rick är en sådan där som är svår att inte tycka om. Andrea och Glenn är karaktärer som man inte har fått reda på så mycket om men som jag tycker är väldigt intressanta. Förhoppningsvis så kommer man få se dem utvecklas under seriens gång (alltså hoppas jag att de inte dör inom en snar framtid).


 

Shane vet jag inte riktigt var jag ska placera. Ibland hatar jag honom men samtidigt så tycker jag att han tillför väldigt mycket till showen. Utan honom så skulle det vara mycket tråkigare så att säga.


RSS 2.0