Flytt

Jag flyttar! Eller, bloggen flyttar snarare sagt. Är så fruktansvärt less på blogg.se så wordpress - here I come!

KLICKA

American Horror Story

Ja, jag har börjat kolla på ännu en tv-serie. Kan inte hjälpas.
Redan i januri så började jag kolla på det första avsnittet i American Horror Story men det gick inte så bra för jag blev så rädd så jag var tvungen att avbryta. För några år sedan så hade jag inte alls några problem med att kolla på skräckfilmer men jag antar att jag blivit en mes. Hur som helst så har jag tagit upp serien nu igen och det är jag himla glad för.

Det är faktiskt så att ju mer jag tittat på serien desto mindre rädd blir jag (exklusive vissa scener), så man kanske tränar upp sin skräcktolerans. Jag har i alla fall ännu inte haft mardrömmar om läskiga bebisar.

Fler recensioner i framtiden

Jag tänker att en sak som jag kan göra regelbundet här på bloggen är att lägga upp recensioner av de böcker som jag läst. Recensionen av Black Swan Rising var mitt första försök och det var kanske inte jättelyckat, lite för ostrukturerat blev det men jag tycker faktiskt att det var riktigt svårt att skriva den. Jag har aldrig varit så bra på att analysera saker men detta kan bli ett sätt att förbättra det. Dessutom så kan det göra mig mer medveten om böckernas språk, uppbyggnad och handling eftersom det är sådant jag vill diskutera i själva recensionen.
Flera gånger tidigare har jag påstått att jag ska förbättra mitt bloggande men det blir aldrig riktigt av men jag kan alltid försöka en gång till antar jag.

Månadsrapport mars

Lite sent på det men jag kör ändå.

Antal lästa böcker: 6 st
Engelska: 3 st
Svenska: 3 st
Kvinnliga författare: 2 st
Manliga författare: 3 st
Både kvinnlig och manlig: 1 st
  • Black Swan Rising - Lee Carroll
  • Norwegian Wood - Haruki Murakami
  • Livet, universum och allting - Douglas Adams
  • The Red Pyramid - Rick Riordan
  • Glass Houses  - Rachel Caine
  • Älska dig till döds - Meg Cabot

Bästa bok: Norwegian Wood är en av de bästa böcker som jag någonsin läst. Murakamis språk är underbart.
Sämsta bok: Ingen av dem var riktigt dålig så jag vill faktiskt inte utnämna någon.

 

Allt som allt så tycker jag att det var en bra läsmånad. Kommer helt klart att fortsätta med Rachel Caines böcker, de verkar vara både lättlästa och underhållande. Tycker att hennes böcker verkar vara bättre än Sookie Stackhouse serien som jag tror riktar sig till samma målgrupp.


RSS 2.0