Denise Bryson

Jag ångrar mig.

David Duchovny spelar nog ändå min favoritagent.


Det är antagligen också en av de konstigaste tvserierna som gjorts

Twin Peaks är fullkomligt genialiskt. Dale Cooper är min nya favoritFBI-agent (förlåt Mulder!) och jag vet inte vad jag ska säga förutom att det här måste vara bland de bästa tvserier som någonsin gjorts. Jag vet, hur många gånger har jag inte sagt det om olika serier egentligen? Fast den här gången menar jag det. Dialogen, musiken, alla karaktärerna (vilket är väldigt många men allihop är extremt välspelade) osv är så himla bra.

Också tyckte jag att jag kände igen herr Cooper från någonstans, sådär som man gör med skådespelare ibland så jag var ju tvungen att kolla upp det...

 

...och det var ju Orson från Desperate Housewives!

 

Jag tycker att han har åldrats med stil, Kyle MacLachlan.

Lady Gaga sjunger country och är allmänt awesomeDet är inte så att jag direkt hade förväntat mig att Lady Gaga skulle spela in en countrylåt men hon gör det ju himla bra.
Förresten, det kan väl inte bara jag som tycker att Lady Gaga som kille är rätt sexig, eller Jo Calderone kanske man ska säga.

Fast oftast så brukar det vara bra

Hej!

Ja, jag lever fortfarande. Dock hamnade jag i ett komaliknande stadie under dagens föreläsning.
Två saker som jag inte hade föreställt mig skulle hända i högskolor/universitet när jag var yngre och mer naiv:

1. Att det skulle komma föreläsare då och då som kan få en föreläsning om det mest intressanta ämne att vara  tråkigare än att stå i evighetskön till kassan på Coop.
2. Att folk skulle skulle prata med bordsgrannen mitt under föreläsningarna. Varför bryr de sig ens om att gå dit liksom om de ändå inte ska lyssna?

Blä. Jag brukar vanligtvis försöka låta bli att bli irriterad på småsaker men jag kunde inte låta bli. Nu har jag fått det där ur mig i alla fall så nu behöver jag kanske inte bli sur på en vecka igen. Känns mycket bra.

RSS 2.0