Sedan när har droger fört något bra med sig?

Nanushka Yeaman på DN skrev en bra krönika om Amy Winehouse. Länk här.
Förövrigt så känner jag mig faktiskt aningens besviken på Amy och andra talangfulla männsikor som kastar bort sitt liv och pengar på droger. Det är bara så jävla korkat.

Amy Winehouse

En annan väldigt sorglig sak som hände i helgen men som av uppenbara anledningar inte fått så mycket uppmärksamhet var att Amy Winehouse dog. Fredagen och lördagen var verkligen riktiga skitdagar.


Tyvärr så var ju Amy Winhouse en av de här artisterna vars fantastiska musik blivit överskuggad av skandaler och diverse andra saker. Peter Doherty är ett annat typexempel på det.
Amy Winehouse var inte bara en av de bästa musikerna under 2000-talet utan hon hade också en av de absolut coolaste personligheterna och rösterna.

Förhoppningsvis så kommer hon bli ihågkommen för sin talang och sin fantastiska musik.


Två fina killar - en The Doctor


Angående terrorn i Norge

Kan inte komma på så mycket att säga egentligen. Det känns som att jag fortfarande inte har kommit över chocken att något så grymt kunde utspela sig i ett land som jag håller så kärt. Jag är väldigt medveten om att människor gör fruktansvärda saker mot andra människor varje dag men det upplevs så avlägset, så att även om jag hör om det på nyheterna och tycker det är hemskt så går det att isolera sig från det på ett annat vis.
Det jag tror att jag ville säga med detta var att jag känner medlidande till alla de anhöriga och de som på något vis har drabbats av dåden.

Kärlek till Norge!

Angående Deathly Hallows part 2

Trots allt hypande så måste jag säga att filmen överträffade mina förväntningar. Den var sjukt otroligt megabra. Bästa filmen i serien och det säger jag inte bara för att jag är lite lyrisk över att precis ha sett den och att det var den sista, utan den var verkligen gjord som en genuint bra film.
Detta märktes även i förra filmen men det har blivit riktigt bra skådespeleri också utav hela trion. Den enda i hela filmen vars skådespeleri jag störde mig på var faktiskt Ralph Fiennes. Hur mycket han än viskar så tycker jag inte att Voldemort blir läskig och det är ju lite av en besvikelse.
Den som jag är mest förundrad över är Daniel Radcliffe, för i de första filmerna så kunde jag tycka att han var rätt stel och inte alltid så bra skådespelare eller särskilt trovärdig i rollen som Harry Potter. Men se nu, jösses vad den killen har blivit duktig!

Titta bara här, nu har han lärt sig dansa också.


Playsuits

Såhär innan det börjar dras in höstkläder i affärerna så får man passa på att njuta av sommarkläderna. För några månader sedan så tyckte jag att det såg helkonstigt ut med playsuits på vuxna människor men nu så börjar jag själv bli sugen på att skaffa en. De ser så sjukt sköna ut, som klänning och shorts kombinerat i ett.De två översta kommer från Forever 21 och de två understa från New Look.

Välkommen till Happy Windsday

Så varför döpte jag den nya bloggen till "en onsdag"? Jo, det ska jag förklara så gott jag kan. Nämligen är det så att jag länge har velat göra en ny sida för jag har inte alls tyckt om den gamla bloggen. Den hade ett dåligt namn och en ful design, något som jag vill låtsas är grund till min tafatta uppdatering. Tyvärr så har jag det ofta hyfsat dåligt med inspiration, vilket också är en förklaring till min dåliga uppdatering, jag har liksom inte kunnat komma på något bättre. Till slut så vände jag mig till Nalle Puh för råd och denna lilla korkade björn har tydligen alltid några kloka ord att komma med.
Denna bloggen är inte heller optimal men jag får helt enkelt komma till sans och inse mina begränsningar. Den är inte perfekt men den duger, precis som jag gör kan man ju tycka.

Därmed så önskar jag en Happy Windsday på dig!


RSS 2.0