Från mig till mig

Antal kaffekoppar idag: 0

CDON skickade ett paket till mig idag. Det var från mig till mig.

Föga förvånande så låg det en tv-serie i paketet men även två CD-skivor faktiskt. Det kändes bra att betala för något för en gångs skull. Hrm.
Så nu så ska jag tillbringa resten av veckan med att kolla på Twin Peaks. Hur spännande som helst ju! Jag har skyhöga förväntningar på det, alla säger ju att det ska vara så himla bra. Om det verkligen är så bra så känns det som att det skulle kunna vara samma klass på det som på Freaks and Geeks och det säger inte lite direkt.

Jag älskar att framsidan på boxen bytte stämning totalt när jag tog bort plasthöljet. Från baldrottning till ond bråd död.Wiie! Jag blir helt exalterad!

Jag blir ruinerad av kaffe

Nej, det blev ingen fisk under hela veckan och därmed ingen fiskbild. Bättre lycka nästa gång antar jag. Känns aningens bittert när man nu i kväll hör en historia om hur någon  en gång lyckades dra upp tre torskar på samma kast.
Men jaha, kul för honom då.
Nu låter jag mer bitter än vad jag är, det är inte som att jag tänker ge mig än. Hösten ska väl vara en bra fiskesäsong har jag hört.

Imorgon så ska jag sitta i skolan heeela dagen. Det ska bli roligt men det kommer krävas ett par stycken koppar kaffe för att hålla mig vaken när man sitter stilla under så lång tid. Om jag minns rätt så kostar en kopp kaffe tio kronor och tänk dig att jag dricker kanske fyra sådana per vecka i minst 15 veckor. Inte konstigt att alla studenter är så fattiga.

En liten fiskerapport

Nej, det har inte blivit någon fisk. Jag har faktiskt bara varit ute och fiskat en gång denna veckan och man får väl ha lite tålamod. Andas in och andas ut, eller vad det nu är som Per Gessle sjunger om.
Fast nu i tisdags när jag var ute och fiskade så kom det faktiskt en fisk och ryckte i spöet, det var så soligt och vindstilla så att jag till och med kunde se den. Ärligt talat så blev jag lite lättad över att den bestämde sig för att den inte ville ha min lilla gröna låtsasfisk till middag. Den var så himla stor och om jag hade dragit upp den så hade jag varit tvungen att med mörda den med mina Converse. Det hade inte känts så bra.

Annars så har det varit en dyr semester såhär långt. Först gick ljuddämparen på bilen sönder någonstans mellan Sjöbo och Tomelilla. Jag fick för mig att det var bilen bakom mig som lät en massa för det finns ju en del som vill att deras bil ska låta så mycket liksom. Fast sedan upptäckte jag att det var när jag själv tryckte på gasen som det lät så himla mycket. Men yay liksom.
Sedan tappade jag min mobil i golvet, vilket jag visserligen gjort ganska många gånger men nu fick det vara nog tyckte den och dog. Någon timme senare lyckades jag förstöra sim-kortet också så att alla mina bilder och telefonnummer försvann. Väldigt lyckat. Fast jag måste säga att jag aldrig har haft en mobil i två och ett halvt år innan utan något som helst krångel, om man bortser från volymknappen då. Sony Ericsson kan sina saker.
Så nu förtiden är jag sjukt hipp och har gått och blivit med iPhone. En vit en och den är extremt beroendefarmkallande. Klockan tio på kvällen igår så kunde jag inte förstå hur jag hade klarat mig hela livet utan min iPhone.


Thank God it's friday!

Fast egentligen är det ju måndag men struntsamma. Woho, fri i en vecka!

 

Om jag fångar en fisk så ska jag lägga upp den här. Håll tummarna för mig.


American Gods som tv-serie är lika med succé


Säg mig, HUR GRYMT FANTASTISKT AWESOMLISH BRA kommer inte American Gods bli som tv-serie? Gjort av HBO dessutom. Man kommer ju inte få se det förrän om tidigast två år men jag började ändå peppa för flera månader sedan.
Och alla dessa rykten (och antagligen några sanningar också) som redan har börjat spridas. Åh, det är så bra!
  • sex säsonger = nyskrivet material av mr Gaiman själv
  • cirka 40 miljoner dollar per säsong
  • en massa massa massa specialeffekter
Det kan inte bli annat än succé, tro mig.


Rock on mannen!

Semesterglad (om en vecka)


Ungefär såhär lycklig blir jag när jag får ha sovmorgon!!!!!11!!!1!

Om en vecka så har jag semester. Då ska jag mest sova i soffan. Kanske fiska lite också. Om jag har tur så får jag kanske till och med äta lite fisk. Hur coolt skulle det inte vara att tillaga en egenfångad fisk liksom? Släng dig i väggen Per Morberg!
Eventuellt, vi får se hur det går. Det jobbiga är ju att om jag faktiskt råkar fånga en fisk så skulle jag bli så rädd för den att jag inte skulle veta vad jag skulle göra. Jag har lite av en egendiagnostiserad fiskfobi men det kan jag berätta mer om en annan gång.
Också ska jag äta en massa skräpmat är klart... och kolla på Arkiv X (jag tar sjukt lång tid på mig att kolla igenom den serien)... och hänga på Malmöfestivalen.
Känns bra att ha något att se fram emot.


Öronen fulla av pop


Så man var på konsert förra veckan. Egentligen så var det Säkert! vi var där för att se men jag skulle aldrig få för mig att tacka nej till Håkan Hellström heller. Tyvärr spelade han sist och jag får väl erkänna att jag inte riktigt kunde uppskatta det, förhoppningsvis för att jag var för trött.
Hur som helst så spelade The Ark mellan de två ovan nämnda artisterna och först ville jag bara se introt och sedan sitta lite längre bak under den timmen de spelade. När de hängde upp ett lakan på scenen och dramatiska körer började sjunga så fattade jag de skulle göra en rejäl entré liksom. Och herrejävlar alltså. Som sagt så hade jag tänkt att sitta ner under resten av deras spelning men jag lovar att jag dansade i en timme istället. Så himla bra dem var! Och Ola Salo alltså, hur grym och divig som helst.

 

Fast Annika Norlin var ändå bäst tycker jag. Jag hade föreställt mig att hon skulle ge ett mer vänt intryck för det är den uppfattningen som jag fått av hennes låtar men av hennes scenspråk att döma så kan jag säga att jag inte skulle vilja mucka med den tjejen. Jag tyckte lite synd om hennes trumpinne ibland, hon såg så bestämd ut när sjöng också. Nästan som att hon sa 'dansa era jävlar'.
Önskar bara att hon kunde komma ner hit till Skåne lite oftare.Jag är inte alls bitter

Jag blev lite smått deppig igår när jag såg att de stängt för nya registreringar på Pottermore. Hela veckan har jag försökt pejla in när det ska vara men det är liksom ganska svårt när man hela tiden har lyckats befinna sig på jobbet när dagens fråga kommit ut. Särskilt surt är det när jag i efterhand har kunnat svaret på flera utan att ens behöva kolla i böckerna. Jag tycker de borde ha sparat en plats åt mig, jag förtjänar det. Nåja, jag har ändå inte tid med någon jävla Potterhemsida (är inte alls bitter).

Bara tolv dagar jobb kvar nu. Megapepp!!!

Sedan börjar skolan. Mindre pepp...

Jag skulle nog helst vilja ligga och lata mig på en strand i Karibien nu.

RSS 2.0